2026-09-28

Børnesikkerhed

Den fulde arbejdsbog aktiveres via e-mailadressen på en voksens konto. Der er ingen separate børnekonti. En voksen kan frivilligt aktivere lagring af fremskridt i skyen for elevprofiler; kaldenavn er valgfrit, og rigtige navne kræves ikke.

Når synkronisering er aktiveret, knyttes profil-id, valgfrit kaldenavn, gennemførte aktiviteter, læringsindstillinger og aktuel position til den voksnes konto og gemmes krypteret på serveren. Også med kaldenavn er dette læringsdata knyttet til kontoen. Fødselsdatoer, elevens kontaktoplysninger, lydoptagelser, pennestrøg og billeder uploades ikke.

Cookies og lokal lagring

Fremskridt gemmes også på denne enhed. Når synkronisering er aktiv, synkroniseres offlineændringer, når forbindelsen vender tilbage. At sætte synkronisering på pause sletter ikke data i skyen. Sletning af en elevprofil fjerner kopien i skyen, når sletningen synkroniseres; lokal eksport er mulig. Rydning af browserdata kan fjerne ændringer, der ikke er synkroniseret.

Vi bruger ikke reklamesporing. E-mailsupport modtager afsenderens adresse og besked; send ikke børns personoplysninger eller optagelser. Hosting- og sikkerhedstjenester kan gemme tekniske logfiler over anmodninger, herunder IP-adresser. Aktiverings- og sikkerhedsregistreringer er adskilt fra læringsfremskridt; sletning af en profil sletter ikke den voksnes konto eller disse registreringer.